Amennyiben megbízható karosszéria műhelyre van szüksége, jó helyen jár!


Mint minden szakmánál, itt is a szakértelem és a tapasztalatok azok a fő tényezők, amik különbséget tesznek az amatőrök és a profik között.


Miért érdemes minket választania?


Segítünk a kárrendezésben


Egy összetört karosszéria esetén nemcsak az a fontos, hogy kiváló szakember foglalkozzon a gépkocsival. Az sem mindegy, hogy mennyibe fog kerülni a javíttatás. Éppen ezért nem mellékes, hogy egy olyan baleset után, amelyben mi voltunk a vétlen fél, teljes mértékig saját zsebből, vagy (legalább részben) az okozó biztosításából lesz fedezve a javíttatás.


Mint minden ügyintézés, a kárügyintézés is gyakran bonyolult folyamat. Mi ebben segítünk! Az egész műveletet végigvisszük Önnek, a kárfelvételtől a kárrendezésig. Karosszéria műhelyünkben elvégezzük a helyszíni kárfelvételt. Ami még lényeges: mi az összes biztosítótársasággal kapcsolatban állunk, így biztos lehet benne, hogy tisztázott jogalap esetén elintézzük Önnek a kárrendezést is!


Segítség, amíg nincs gépkocsija


Sok családban tud komoly problémákat okozni, hogy amíg a kárrendezés, a karosszéria javítása elintéződik, kiesik a gépkocsi a forgalomból. A mindennapi élethez, mivel eléggé feszített a tempó, sokunknak megoldhatatlan helyzeteket teremthet az autó hiánya. Mi ekkor is kisegítjük, hiszen ezekre a napokra jutányos áron tudunk csereautót biztosítani.


Referenciák


Hogyan tudunk megbizonyosodni arról, hogy megbízható karosszéria műhelyt választottunk? A legegyszerűbb válasz erre: mint minden szolgáltatás esetében, úgy itt is érdemes megnézni a referenciákat.


Cégünk ebben az évben lett negyvennyolc éves! Közel fél évszázada javítjuk tehát a karosszériákat. Számszerűen: műhelyünket ezen időszak alatt több, mint 12.000 darab, szakszerűen kijavított gépjármű hagyta el. Ráadásul igyekszünk haladni a korral: modern felszerelésekkel, képzett szakember-gárdánkkal „up to date” garantáljuk a lehető legjobb végeredményt.


Garancia


Bár a jelenleg vonatkozó hatályos jogszabályok fél évet írnak elő, mi minden javításunkra ezt megduplázva, egy év garanciát adunk. Így, ha tizenkét hónapon belül bármilyen, a mi munkánk számlájára róható probléma adódik, vállaljuk a felelősséget, és a hibát elhárítjuk.


Családias légkör


Cégünk második generációs családi vállalkozás. Megrendelő- központú működési kultúránk és sok évtizedes tapasztalataink jelentik az előnyt versenytársaink nagy részével szemben. Talán éppen ezért nem ritka, hogy olyan fiatal keres meg minket, aki azért jön, mert már az apukája, sőt, a nagypapája autóját is mi hoztuk rendbe annak idején! Mivel nem a lehető legnagyobb, hanem a leginkább elégedett ügyfélkör kialakítása hosszú távú célunk, elmondhatjuk, akkor alszunk nyugodtan, ha tőlünk Ön is elégedetten távozik.