KAPCSOLAT

Balatoni karosszériajavítás címszóval a navigációs alkalmazások (pl. Waze, Google maps, stb…) ide vezetik Önt!

Cím: 1196, Kispest
Batthyány u. 126.
Telefon:
+36 1 280 3280

+36 30 951 7957
E-mail: balatonikft@balatonikft.hu Balatoni Győző: balatoni.gyozo@gmail.com

Az Ady Endre úton a belváros felől érkezőknek már 2 utcával előbb, a Kisfaludy utcába érdemes jobbra kanyarodniuk (lámpás kereszteződés) és onnan áthajtani a Fő utcát is keresztezve a második párhuzamos, Batthyány utcába és jobbra fordulva a 126-os számig menni.

Kőbánya (Sibrik Miklós út, KöKi Metró végállomás) felől a Szabó Ervin úton (folytatása a Báthory u.) érkezőknek egyenesen keresztezniük célszerű az Üllői utat, majd az Ady Endrén a lámpánál balra és a második utcán jobbra kell fordulni a Kisfaludy utcába, utána mint feljebb...

Az Ady Endre úton a déli (XVIII. ker.) irányából érkezőknek pedig egy utcával előbb, a Petőfi utcába célszerű balra befordulni a kispesti Rendelőintézetnél (a sarkon egy iskola található), majd a következő párhuzamos, Batthyány utcába átjönni az első keresztutcára jobbra fordulva, a sarkon pedig balra fordulva a 126-os számig menni.

Erzsébet irányából pedig az M5 autópálya-bekötő feletti felüljárón (Hunyadi u.) átérve rögtön a lámpánál jobbra kell fordulni a Nádasdyra, majd a negyedik keresztutcán balra (Batthyány u.).

A gyalogosan hozzánk érkezőknek érdemes tudni, hogy cégünk bejáratától kb. hatvan méterre van a Nádasdy utcában a 194-es autóbusz Batthyány utcai megállója, így a Határ útra (kék Metró állomás, illetve a ShopMark bevásárlóközpont), avagy onnan ide sem bonyolult eljutni.